Workout. Eat. Sleep. Repeat.

 
Eftersom att jag kände mig lite dålig på att visa er foton från mitt ACK så hektiskta liv så snodde jag Nishas jagtelefon och snapade lite foton. Vi köttade på fint. Svettigt och härligt. Tvingade upp Nish på crosstrainern, det tyckte hon inte om. Hehe. Nu ska jag kasta mig in i en välförtjänad dusch och sen blir det fisk till middag. Yummie. 

Onsdagsdepp

 
Igår var jag på anställningsintervju och min hjärna går i högvarv. Imorgon ska de höra av sig och meddela om jag är anställd eller ej. Herregud, kan inte tänka så därför sitter jag och glor på gifs som jag kan skratta åt. Ska iväg till gymmet efter skolan med Louise och Nisha för att svettas lite. Hoppas det får mig på andra tankar. 

Q&A's

Hejhej! Hur träffades du och din kille och hur länge har ni varit tillsammans? 
 
Hejsan! Vilken rolig fråga, haha. Jag träffade Stefán för första gången runt jul 2010. Han var konfirmationsledare hos kyrkan där jag ville konfirmera mig. Det var så vi lärde känna varandra men jag kan ju inte säga att det var kärlek vid första ögonkastet. Det hela blev kärlek först hösten 2011 och vi har sedan dess varit tillsammans och ack så kära (cheesy). Och ja, vi har varit tillsammans i snart femton fina månader. Ha det fint!
 

Some people just need a highfive in the face

 
Idag är det torsdag och imorgon är jag ledig för vi har d-dag (typ studiedag), det känns helt ok faktiskt. Ni behöver inte tycka synd om mig för att jag missar en skoldag. Hehe. Efter skolan ska vi i alla fall kötta på gymmet, så himla taggad. Känns som om det var hundra år sedan jag gymmade men icke, det var i tisdags. Och ikväll ska jag hem till Stefán och mysa lite. Greaaat thursday!
 
Vet att bloggisen varit lite ensam den senaste veckan men jag hade prov i samhäll, tal om dialekter och engelska läxa igår så jag har legat i högvarv och pluggelipluggat. MEN nu börjar vi på ny kula och då kommer ni få massa påhittiga inlägg (typ). Men nu ska jag dra mig tillbaka till mitt CSI avsnitt, ÅH, me love CSI. Vi hörs lite senare. 

Förresten, till alla stackars elever som går på kommunala skolor i Lund. Idag har dagen kommit, idag får vi potatisbullar! I can already feel the matkoma coming.

M to the U to the M to the S

 
Jag cyklade i insande kyla till optikern för att fixa allt medmina glasisar och senare i veckan kommer jag att få dem.Äntligen kommer jag kunna se som en normal människa istället för att vara blind as a bat. Det blev inte så farligt dyrt och jag fick dessutom studentrabatt, supderduper! 

När jag kom hem gjorde jag mig lite lunch. En underbar pastarätt bestående av stark korv, svamp, crème fraîche och diverse kryddor (oregano, curry, paprika, svartpeppar, salt och chilisås). Mums! Enkelt, snabbt och gott. Me likey. 

365 days of music

 

Säg hej till mina nya kompizar

 
En har gått och blivit sofistikerad med glasisar då det visades att man var både närsynt, översynt och hade brytningsfel. Fick med mig en liten låda med de fyra par jag tyckte mest om och nu har jag nog ändå fallit tycke för dessa från Gucci (yeah märkesglasögon). De jag har på mig är då ett visningspar men efter helgen ska jag sticka till min optiker och fixa allt. Kommer svida rejält i plånkan men ja, måste man så måste man. 
 
Ikväll kommer fina Louise hit och då ska vi ha en liten gamenight. Taggar tusan och imorgon blir det tidig uppstigning för att dra och gymma. Nu när jag kommit igång med gymmandet känner jag mig så jädra rastlös de dagar jag är inte är uppe på Actic och svettas. Ha en nice fredag allesammans. Kramizar!

Synundersökning


Sista bilden kändes lite som ett mugshot ..
 
Imorgon ska jag springa på synundersökning mitt på ljusa dagen för jag har historians längsta håltimme imorgon. Har bara första och sista lektionen imorgon, diediediedie. Hur som helst så är jag små rädd. Jag misstänker att jag har ett synfel fast .. det kanske jag inte har. Då har 300 kronor bara blåst iväg men jag tröstar med att klappa mig själv på axeln och säga att det är bra att få del kollat och att jag ändå måste gå på en synundersökning innan jag får börja övningsköra. Två flugor i en smäll. Nu ska jag krypa upp i soffan framför tvn äta lite naturell yoghurt med lite honung och müsli. KRAM

Rostad müsli

 
 
På högstadiet var jag väldigt dålig på att äta frukost och min ursäkt var att jag inte hann (bullshit). Frukost är viktigt för att ha energi nog att klara de första långa timmarna i skolan. Nu för tiden försöker jag variera mina frukostar så mycket som möjligt så idag bestämde jag mig för att göra müsli. Busenkelt och superduper gott! 
 
Recept 
1 dl sötmandel
2 dl solrosfrön 
5 dl havregryn
5 dl rågflinor
1 dl linfrön 
1 dl havrekli 
1 dl honug 
4 msk rapsolja 
2 dl vatten 
2 dl torkade frukter (t.ex russin, aprikoser, fikon etc). 

Jag bytte ut havrekli mot dinkelflingor för  hemma hos oss fanns det inget havrekli. Hehe. Ni kan såklart byta ut ingredienserna till det ni föredrar tex. hasselnötter eller torkade äppeln. 
Det första ni ska göra är att sätta ugnen på 200 grader. 
Börja med att hacka nötterna, ganska grovt. Blanda sedan alla torra ingredienser i en bunke. Dock INTE de torkade frukterna. Fortsätt med att koka upp vatten, olja och honung. Jag tog av kastrullen från plattan när honungen hade löst sig och vattnet var varmt. 
Häll blandningen över de torra ingredienserna och rör om ordentligen med en sked. 
Vänd upp och ner på bunken med din blandade müsli i en långpanna (du behöver inget smörpapper eller så) och sätt in i ugnen. 
Müslin ska vara inne i ugnen i 20 - 30 minuter och glöm inte bort att röra om lite då och då. 
När müslin är härligt brun och rostad så låter ni den svalna och sedan är det bara att tillsätta de torkade frukterna och spara müslin på burk. 
Lycka till!
 
 

Jag har blivit med gymkort

 
SEEEEEEEEEEEEEER NI? Ja, jag har skaffat gymkort. Ett helt år får jag svettas, stöna och klaga i Actics lokaler. Jag släpade mig dit idag och fick köpet gjort (tack Micael) sedan köttade jag lite. Riktigt skönt! 
Så dagen till ära introducerar jag en ny kategori till bloggisen: träning och hälsa. Superduper tycker jag. 

När sömnbrist är ett faktum

 God dag folket!
Här har vi mig ikädd klasströja som man köpte för hela 300 kronor och det är ju rent ut sagt SKITFUL (hehe, dock supermysig) men vet inte om jag skulle påstå att den var värd den mängden kronor. De andra klasserna var kreativa och ritade sina egna tryck och detta var vad vi kom fram till. 9D vi kunde fan gjort bättre ifrån oss. 
 
.. Jaja. Jag packade min gymväska imorse och släpade med den till skolan för jag ska kötta när jag slutar. Så himla nice. Ajdö kompizar!

Så detta hände idag

 
..... Min mamma har suttit och tittat på min facebook, ja hon till och med googlade mig. Jesus christ. Så nu har jag försökt pilla fram den högsa sekretessen på min profil. Tänkte bara uppdatera er på denna ack så intressanta information. 

Vardagens eviga i-landsproblem

 
            
Hej världen. Hej bloggisen. Idag kämpade jag mig tillbaka till skolan, jag kan inte påstå att jag längtat. Det var snarare en motvillig strid mellan mig och väckarklockan. Bara längtat efter min säng hela dagen, åh. Gissa vad jag gjorde när jag kom hem? Hehe. 

Ser ni tröjorna? Jag är kär i alla tre men mitt cash flow är alldeles för lågt. Jag söker småjobb till höger och vänster men nej, det finns ju inget och om det finns så ska man ju ha en meritlista och det går ju inte att få utan ett jobb?Åh, logiken. Nu ska jag göra mellis, älskade mellis. Peace out

My Head Is An Animal

 
Så för ett par dagar sedan fick jag denna skiva av min pojke och jag blev alldeles till mig. Deras mest kända låt Little Talks har jag spelat säkert tusen gånger och ni vet hur det är idag med teknikens alla under, vi köper för lite skivor. Så nu blir det skärpning för min del. Ska investera i en bra CD-spelare och sedan köpa skivor som bara fan. 

Skrattet sitter i väggarna

 
Spenderade en obestämbar tid med att städa undan gårdagens roligheter. Rent spontant bestämde jag, Louise,Nisha och Lily att vi skulle ha en mysig tjejkväll. Vi smaskade och lirade Far Cry 3 ändå in på småtimmarna. Töserna hade jag inte träffat på hela lovet, kan ni fatta? Hur som helst, imorgon blir det min andra dag på Actic tillsammans med Louise (hon är ett monster på gymmet, herregud) och Nisha. Nu taggar vi beach 2013! 

RSS 2.0