Rövarekulan

 
06.25 ringde klockan och upp hoppade man som ett pistolskott på OS. Dagen var kommen. Klockan var slagen. Klassen skulle ta bussen och åka till Rövarekulan, ett naturreservat här i the glorious Skåne. Känslorna var laddade och klassen smått nervös. Naturen? Sådant var vi ungdomar inte vana vid ju. Vi hade laddat upp med baguetter, kakor, vatten, saft, kyckling sallad och marshmellows. 
 
Jag dokumenterade ALLT som hände och kan berätta lite smaskiga detaljer. Vi var ju som sagt smått nervösa och de flesta av mina fellows har extrem krypskräck men vi klarade det ju gaaanska bra, minus några små incidenter: 
  • Nisha hade en limegrön spindel på sin väska och fick ett litet utbrott
  • Jag letade under några stenar efter djurliv och hittade en vattendaggmask i ån och det tyckte inte Johanna Olsson om. 
  • Jag såg en humla och försvann upp för ängen som en stucken gris. 
Minus det så var det faktiskt förvånandsvärt trevligt. Tack vare mina fellows, mina girls, mina loves. Utan dom hade utflykten varit döden. Sedan somnade jag på bussen också, trött som ett as och när jag kom hem sov jag till halv sex. Helt galet. 

En lördag förra veckan

 
Vad gör vi ungdomar på fritiden? Jo, vi åker hem till Johanna och äter grillat och vräker i oss cupcakes. The way of life liksom. Vi rullade alla in på Pågatåget för att ta oss hem. Jissesamalia vilken matkoma. Måste verkligen bara understryka vilka otroligt goda och extremt fina cupcakes Johanna gör. Liksom bara titta. Jag vet att ni alla önskar att ni var där och fick varsinn. Hihi. 
 
Själv ska jag bjuda på tacos och tårta nu på fredag. För på lördag ... då fyller jag sjutton somrar. Sjutton varv runt solen. Sjutton år. Sjutton sjutton sjutton sjutton. En liten fis i rymden är jag men åååååh, känns mäktigt och stort. It will be grand. 

RSS 2.0