Cancer åh vad jag vill spy på dig

Cancer. Äcklig jävla cancer. Hej pappa. Vi har inte setts på ett tag. Så mycket du missar. Kram. 

Brandövningar och diagnoser

Det är så himla roligt att vara sjuk. Jag är på dåligt humor, drunknar i skolarbete och vi har precis haft brandövning. Spykens elever tog över stadens gata. Hejdå. 

Plugga sova dö

 
Vi spenderade flera timmar på stadsbiblioteket igår och pluggade, åt munkar och skrattade. Det var en fin liten dag och vi fick förvåndsvärt mycket gjort. Brist på intressanta saker att berätta. Tänker. Idag så sprang jag coopers igen, härligt faktiskt. Springa springa springa. 

Jag är spöket i mitt eget sinne

 
Varför ska allt vara så himla svårt? Idrottsprovet gick åt helvete. Fanfanfanfanfanfan. Skolan dödar och jag bara faller, det kändes som att det var torsdag men sen insåg jag att nej, fan det är tisdag. Nu ligger jag i min säng, tittar på Torka inte tårar utan handskar och drömmer mig bort till den stora staden, festerna och nattlivet. Det är en så himla bra och fin tv-serie. Jag älskar Jonas Gardell. Adjö.

Bacio bacio bacio

 
Söndageftermiddag, jag sitter i min säng spelar mysig musik och pluggar italienska. Trycker i mig mumsiga mackor också, hurray. Imorgon är det måndag, usch. Allergiskreaktion, jag kan nog inte gå. Fy. Bläh. Tvi. 

Den mest produktiva fredagen i mitt liv

Min vän Lily med det finaste håret i hela världen (NATURLIGT LOCKIGT). 
Fina Kajsa med den coolaste tröjan.
Lite klasskamrater. (Från vänster: Johanna, Sofia, Sunshine, Hannah och Klara). 
Lily och Diana, de är ack så söta.
Detta är Nisha hon är söt.
Hej igen Kajsa.
Ellen från humanisterna. Hon är världens gulligaste. 
 
Hej på er kompisar! Idag är det fredag, ni vet väl vad det betyder? Fredagsmys såklart! Så himla glad just idag, livet är helt enkelt underbart. Det har gått en tid sedan jag sist var såhär glad och att få slippa problem och jobbigheter är en riktigt lättnad. Åh. Jag är lycklig. 

Ett hej från ett framtida Gleek

 
 
 
Kompisar. Jag har bestämt mig för att börja titta på Glee igen, jag följde första säsongen slaviskt men något gick snett någonstans på vägen och nu är det dags igen. Om jag inte svarar i min mobil, på facebook eller när ni knackar på min dörr så är det för att jag är inne i en Glee-koma. Det är så dags. Jag börjar om, från noll. Första avsnittet, here I come. 

Kan det inte vara höst året runt?


Hej kompisar! Igår kom min käre mor hem med ett nytt te ifrån Tehuset Java här i Lund. Dra mig baklänges! Det smakar alldeles ljuvligt, helt höstigt och mysigt. Hösten är självklart min absoluta favorit årstid. Den är mörk, mysig och man har en ursäkt för att kramas lite extra mycket, hehe. Kramis!

I huvudet är det kaos men framtiden är ändå ljus

 
It's a banana and it's fairtrade. How awesome? Jag gillar sällan bananer men när dom precis är mogna, nästintill omogna är de alldeles perfa för mig. Jag sitter i min stora säng och drömmer mig bort om framtiden. Jag drömmer om små lägenheter i stora städer. Jag drömmer om sena nätter med stora tekoppar och kära vänner. Jag drömmer om att besöka världens alla hörn. Åh, jag längtar efter att få gå ut gymnaiset och leva livet! 
 

En galet underbar kombination

 
Jag tog på mig mina gympadojjor och tog med mig min systemkamera ut på en powerwalk. Knäppte massivs av bilder på allt fint jag kunde hitta runt om i staden. Just söndagar är det super mysigt att gå omkring i Lund, alla affärer är stängda så det är nästan tomt. Förutom en del caféer där människor sitter med sina gigantiska kaffekoppar och mumsiga godsaker och skyddar sig ifrån höstkylan. 

En söndag i oktober

 
Det är söndag och blotta tanken av att det är måndag imorgon får mig att rysa. Jag vaknade med min pojkvän och sen har vi verkligen inte gjort någonting. Byggt lego med min lillebror och spelat uno. Ni förstår, småbarn blir väldigt rastlösa när tv:n inte fungerar men jag ska plugga och träna idag hade jag tänkt. Lite produktiv får man ju ändå vara. Kolla vad stor min älskade Chanel har blivit, innan fick ju plats i handen. Tiden går ack så fort. 

Det blev så himla mörkt

 
Jag knäppte ett foto lite snabbt, skulle visa upp det nya jag:et och då insåg jag hur väldigt mörkt mitt hår är nu. Nästan svart. Det skulle egentligen bli mörkbrunt men jag lämnade nog kvar färgen lite väl länge för såhär mörkt blev det verkligen inte förra gången (och nej, jag tog inte fel färg, dubbelkollade flera gånger). Vad ska mamma säga ... ?

Kärt och helt jävla galet

 
Jag hittade denna låten för ett tag sedan och sen för ett lite nyare tag sedan så hittade jag denna videon. Det finns inga ord. Rackarns vad härlig. Så full av allt helt enkelt. Titta. Lyssna. NJUT!

På en ö långt där ute i havet

Vi beskådade en solnedgång en fin dag i somras.
Vinden blåste vild men vackert var det.
 
Idag är det onsdag och det är inte en av mina käraste dagar. Jag lider av spring i benen, en plåga när man sitter inlåst i ett klassrum. All information gör en alldeles snurrig men att lära sig är roligt. Halv fyra får jag flaxa fritt och då ska jag träffa en fin vän lite snabbt. Hon ska få tillbaka sin mössa som jag har förvarat ett tag och vi ska kramas lite granna. Sen blir det plugg för hela slanten, woho. 

Bilder från en helg för några veckor sedan

En landsväg ute i mitten av fina Skåne.
Två favoriter. Åsa & Naima.
Rebecca & Clara i väntan på bussen som skulle ta oss hem igen.


Varje höst åker vi på återträffsläger mer konfirmationen. Det är så härligt att vara tillbaka på ett ställe med så mycket kärlek och så mycket fina minnen. Där blev jag kär. Där fick jag fina vänner för livet. Där fick jag gråta. Där fick jag skratta. Där blev jag lycklig. 
 

Ute öser regnet men inne brinner brasan


Idag hade vi Spykister studiedag så jag och Åsa passade på att ha en liten mysig girlsnight. Vi passade på att färga håret och heliga kanelbullar vad mörkt det blev. Fint dock. Hela jag doftar härligt av kemikalier och blomsteraffär. På vägen hem gick jag förbi Åhléns. Jag sprang in en snabbis, bara för att kolla men jag kom ut med detta härliga Coca Cola läppsyl. Åh, så himla underbart! Smakar och doftar Coca Cola. Hej höstberoende. Nu en stor bamsekram till er finisar där ute. 

Höst och ny blogg

Det har kliat i fingrarna och oj vad jag längtat efter att blogga och nu är det dags igen. Jag och mina drömmar om jordgubbar är här. Ska pilla lite med designen och fixa till något lite fint att titta på. Tills vidare får ni kramisar ifrån mig. 

RSS 2.0