Julaftonsmorgon

 
Jag har precis sett det sista avsnittet av årets något utflippade julkalender. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka, från början var den verkligen jättebra men .. nu till slutet, njaa not so much. Titta vad jag fick i julstrumpan, idag skall det tjockas.
 
På tal om kylskåp, som ni ser fick jag senaste numret av Egoboost. Jag minns att jag köpte ett av de första numren när tidningen kom ut men den föll mig inte riktigt i smaken. Men de verkar ha gjort en ''makeover'' sedan Isabella ''Blondinbella'' hoppade av. Jaja, nu skall det duschas så att man blir julfräsch. Kram!

All I want for christmas is snow Santa

 
Nu har snön töat bort och för första gången på länge kan man se grönt gräs och grå asfalt men hur kul är det? Jag vill ha en vit jul och nu är det bara sex små dagar kvar. Fåglar har viskat i mitt öra att det ska bli minus och snö på torsdag eller fredag, jag håller tummarna! Jul utan snö är inte riktig jul, så det så. 
 

En bok

Jag lånade precis en söt bok hos skolans bibliotek. Så nu ska jag läsa massor och dricka te och sådant mysigt. Fast först måste man lida igenom en hel skoldag. Jesus christ. 

Mi piace quando mi mordono

 
 
Vi har italienska och är verkligen superduper koncentrerade. Säger vi. Kram

Tomten, jag har faktiskt varit jättesnäll i år

 
Jag fick syn på denna så himla fina tröjan idag. När jag får pengar så ska jag snappa åt mig den direkt. För 349 kronor kan den bli din och du hittar den HÄR

Nya konfisar

 
 
Imorse ringde klockan vid sjutiden. För vet ni vad? Inte bara är det andra advent idag utan vi fick våra nya konfisar! Det blir mitt andra år som ledare och jisses vad peppad jag är. Alla var jättetrevliga och vi gjorde massa skoj. Bland annat den klassiska leken mörkgömme. Min lillebor är en av konfisarna i år och när vi kom hem var det adventsfika med nybakade lussekatter. Mums!

Isande kyla

 
Åttonde december och bara sexton små dagar kvar till julafton, helt galet om ni frågar mig. Gud vad året går fort. Idag drog jag trängde jag på mig de gamla termobyxorna som införskaffades i sjätte klass och spenderade några timmar ute i snön med min lillasyster. Vi lät kaninerna skutta omkring i snön och jag tänkte ta några foton. Sagt och gjort. Där låg jag på alla fyra i diverse udda ställningar och försökte få bra skärpa och ljus i bilderna. Inte så lätt som jag trodde ...

Vår julskinka har rymt

 
Jag och min vän Lily sitter och diggar jullåtar tillsammans, bara sjutton ynkliga dagar kvar!

I denna juletid

 
Jag och mina kompizar är med i Spykister av stål. Det är en tävling för alla som vill vara med där man får en lista på saker som man ska göra. Tex. äta ett kilo pepparkaksdeg, julpynta rökrutan och bygga ett halvmeter högt pepparkakshus. Jag bockar av en av punkterna idag ''att inleda alla meningar med i denna juletid''. Inte lätt ska jag säga er! Sedan ska vi springa runt på alla våningar i skolan och sjunga julsånger, skitkul! 

Mitt lilla troll

 
Detta är min fina lilla kanin Coco. Coco är en sprallig tös som gillar att tugga på mina mjukisbyxor och hon kände för att säga hej och bad mig att ladda upp söta bilder på henne. Sagt och gjort. Här har ni de tre sötaste bilderna jag har på henne. Vi säger hejdå nu.

Du får mitt hjärta om du ger mig en pepparkaka

 
Åh. Nu såhär i juletid får man äta mycket pepparkakor. Så himla mycket pepparkakor. Så mycket pepparkakor så att man smäller av och bara vill ha ännu mer pepparkakor. Åh. Älskade pepparkakor. Föresten var just denna lilla pepparkakan en gåva ifrån Lily min fina klasskamrat. 
 
Just nu gör jag så viktiga saker med min skoltid, sitter på bloggisen och pillar. Älskar livet,säger vi. Vi har en hemsk vikarie så därför vill jag inte arbeta med historian just nu. Kram 

Vart tog den lilla pojken vägen?

 

RSS 2.0