Vad jag gör med mitt studiebidrag

Sååååååååååååååå .. sportlovet börjar leda mot sitt slut (what am I going to ta mig till?). Det finns så mycket jag inte hunnit göra med detta lov, så mycket så mycket och nu är det försent. Buhu. Skolångest kryper allt närmre och klingar påminnande i örat om att jag snart inte kommer få sova sådär äckligt länge som jag gillar att göra. 

Över till något helt annat, idag mötte jag upp Josefin i min fina stad för lite spontan shopping. Det blev ett par svarta byxor ifrån H&M, ett lipbalm från The Body Shop även en vaniljparfym på samma ställe och för det besväret fick jag två fina gåvor. Två bodybutter med dofterna choklad och shea. Shea är en personlig favvis. Rekommenderas starkt till er alla kottar därute. Vi vandrade runt i stan i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Über mysigt! Men nu ska jag fixa bloggen lite, som ni ser genomgår den lite kosmetiska förändringar. Kram kompizar!

My bestfriend is Tiger

 
Att sakna sin blogg fastän man inte har något vettigt att dela med sig av. Att sakna sin blogg men samtidigt säga att man inte orkar/har tid. Nej, skärpning Elsa. Skärpning skärpning skärpning. What shall one say? Jag är tillbaka, för femtiofjärde gången tar jag upp bloggandet .. IGEN.
 
Denna gången med mer inspration. Vad kan väntas? Ingen vet. Mer bilder? Mer text? Höhö, who knows? Not I, not you. Vi får helt enkelt se. Men hur som, i skrivande stund ser jag läraren kasta mig arga blickar. Det är nog dags att lämna er med denna ack så fantastiska nyhet. Adjö mina vänner, vi ses snart igen.

RSS 2.0