I follow rivers

 
Knutte Elsa med papi på utflykt någonstans i Skåne för hundra år sedan. Vi talar om narkotika och legaliseringen av cannabis och har nu hamnat på ämnet Schizofreni. Jag tycker det är jätteläskigt, verkligen skrämmande liksom. Tänk om man får det. Tänk att driva sig själv till vansinne med röster och hallucinationer. Tycker psykiska sjukdomar är väldigt faschinerande men samtidigt extremt skrämmande. Jag är en sådan människa som kan ägna en fredagskväll till att se på dokumentärer om personer som lider av diverse psykiska åkommer. 
 
Puss och kram skumbanan ska återvända till min lektion. 

American pancakes

 
Eurovision igår med kastrull poppade popcorn och amerikanska pannkakor idag med blåbärssylt. Jag och Lily lever livet. Idag kommer Björn Ranelid till vår skola. Vi är lite starstruck, en kändis liksom. Hihihi. Sedan ska vi pallra oss hem till Lily och laga lunch, muuuumsfillibabba. A great day!

Fyra huvuden

 
Jag tänkte bara skriva en liten kärleksförklaring till mina underbara vänner. Vad hade jag gjort utan er? Ni finns alltid där och ni är det absolut knasigaste och bästa personerna jag någonsin träffat. Tack så hemskt mycket för att ni finns och för att ni orkar med mig. Jag älskar er!
 
Idag ska jag bara ligga i min soffa och göra ingenting. Tycker det är en prima plan för denna dag. Man kan ju inte alltid ligga på topp. Höhö. Känner mig lagom lat nu när startskottet för året Lundalopp går snart. Min bror är med och springer i år igen och jag hejar från soffan. En hel mil ska killen springa. Imponerad kan jag säga att jag är. 
 
 
 

Tjejmiddag

Moi.
Fina Emilia. 
Sofia. 
Lily och Ellen, tjejerna med de största blåa ögonen. 
Sara, hennes hår är så himla fint #avis. 
Min galna vän Louise. 
Brun och blekfis. 
Sur som citrus. 
Linnea. 
Speciellen. 
Fina lockar.
Wink wink. 
Prayers. 
 
Vi hade det superdupermysigt igårkväll! Ååååååååh. Tacos i överflöd och världens godaste kladdkaka till efterrätt, dessutom satt vi utomhus hela kvällen. Så himla lyckat om jag får säga det själv. Glömde såklart att ta fram kameran under själva middagen men när vi satt ute i sommarkvällsvärmen tog jag ett par bilder. Inte världens bästa menmen, mysigt var det i alla fall!
 

In bloom

 
Idag storhandlade jag för första gången, vuxenpoäng och milstolpe skulle jag vilja säga. Visserligen var det inte på egen hand, hade mina pinglor med mig som mentalsupport och mattematiker. För vet ni vad? Imorgon ska jag och pinglorna (Louise, Lily och Nisha), några tjejer från min klass och några tjejer från HU ha en tacokväll. Tagga tusen! Hihi. Vi köpte allt vi kunde tänkas behöva för att skapa perfekta tacos. Mums, vattnas i munnen redan nu. Dessutom var vi ekonomiska med budget och utnyttjade alla möjliga erbjudanden (ännu lite mer vuxenpoäng).
 
Bilderna tog jag utanför Coop Forum idag. Himla fint alltså. Lite sådär vackert och kärleksfullt på en måndagseftermiddag. Har precis bakat en mumsig kladdkaka till morgondagens festligheter och nu sitter jag och läser igenom ideologier inför samhällsprovet imorgon. Känner mig riktigt förberedd. Men nu mina cyberspacare ska jag städa mitt rum, göra det topnotch för el amigos imorgon. 
 
 
 

Värmebölja on the move

 
Snart kommer den. Snart, jag lovar. Alldeles snart kommer den. Vad frågar ni? Sommaren såklart! Imorgon ska det bli hela 22 grader, SWEETBABYJESUS. Jag har saknat värme sedan september förra året, det är hela åtta månader av kyla. Ugh. Men nu är det dags för andra bullar, nakna ben och sandaler. Muuuumsfillibabba. 
 


Bildbomb

Min klasskamrat Malin, looking fabulous. 
Tobias smilar. 
Louise. 
Härliga Moa. 
Nisha och en saknad Diana. 
Ellen i sällskap med Ellen och gissa vad de tog med sig? .. KÖTTBULLAR. 
Johannes, Diana och Filip - alla lika glada. 
Sunshine och Ellen. 
Daniel och Tobias. 
Malin äter marshmellows. Mjao. 
Smashing brillor med lika smashing hår. 
Sunshine och Nisha. 
Mina knäppisar ♥. 
Maria. 
En glad Peder. 
Gustav köra ''Chubby Bunny''. 
Lily ♥. 
 
Efter skolan i fredags samlades klassen i stadsparken för mys och grillning. Riktigt lyckat skulle jag vilja påstå att det blev. Vi hade alla lagt trettio kronor i gemensam kassa för att införskaffa oss allt som krävs för en lyckad grillning. Efter allt grillande och mysande stack jag och Lily hem till mig och tittade på Smekmånaden.

Och igårkväll lagade jag och pojken mat tillsammans och dessutom poppade vi popcorn i kastrull, supermysigt. Vi firade nämligen ett och ett halvt år tillsammans. Kan ni ana? Haha. Overall en lyckad helg helt enkelt och nu ska jag kasta mig ner i sista-minuten-plugg (varför blir det alltid såhär?). 
 
Kramisar!
 

RSS 2.0